AnaSayfa / Genel / Kahve falında at doğurmak

Kahve falında at doğurmak

Kahve falında at doğurmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına yorulur.

Kahve falında at doğurmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında atı doğururken görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, dertlerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında at doğurmasını görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında at doğurmak aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz atın doğurduğunu görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğurmuş at görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, alim insanlardan sayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at doğurtmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına tabir olunur.

Kahve falında atın tay doğurduğunu görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, kısmetlerinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında atın doğurduğunu görmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir