AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın tay doğurduğunu görmek

Kahve falında atın tay doğurduğunu görmek

Kahve falında atın tay doğurduğunu görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, işsizin iş bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında atın tay doğurduğunu gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız bir olayla başlayacaksınız.

Kahve falında atın tay doğurduğunu görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz at ve tay görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, herkesin desteğinin alınacağına inanılır.

Kahve falında at ve tay görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında at tay görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tayyip görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, çok hayırlı insan olunacağına delalet eder.

Kahve falında ikiz tay görmek sevinçli bir hayat süreceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızıl tay görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü tay görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir