AnaSayfa / Genel / Kahve falında atı doğururken görmek

Kahve falında atı doğururken görmek

Kahve falında atı doğururken görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, bazı konularda önayak olunacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, daha sonra işlerin açılacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atı doğururken gördüyseniz:

  • Huyunu az çok bildiğiniz için, onun hoşuna giden davranışlarda bulunmaya çalışın.

Kahve falında at doğurmasını görmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında at doğurmak borç yüzünden uykuların kaçacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Kahve falında doğurmuş at görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında atı doğururken görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, büyük bir işe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz atın doğurduğunu görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atın doğurduğunu görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına delalet eder.

Kahve falında atın tay doğurduğunu görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, kişinin tek başına kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at doğurtmak yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir