AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum yapmak ve bebek görmek

Kahve falında doğum yapmak ve bebek görmek

Kahve falında doğum yapmak ve bebek görmek huzura erileceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, elinin sıkışacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, hastalıkların iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında doğum yapmak ve bebek gördüyseniz:

  • Hiçbirşey önceden hesapladığınıza uymayabilir.

Kahve falında doğum yapmak ve bebek emzirmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında doğum yapmak bebek emzirmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebek doğum yapmak kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında bebek doğum yapmak ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum yapmak ve bebek görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında ikiz bebek doğum yapmak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sancısız doğum yapmak uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında tek başına doğum yapmak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir