AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek doğum yapmak

Kahve falında bebek doğum yapmak

Kahve falında bebek doğum yapmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, yeni işler alacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek doğum yapmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler oldukça yararlı olabilir.

Kahve falında doğum yapmak ve bebek emzirmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet eder.

Kahve falında ikiz bebek doğum yapmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında bebek doğum yapmak musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına işaret eder.

Kahve falında doğum yapmak ve bebek görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında erkek bebek doğum yapmak kazancının her gün daha fazla artacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında doğum yapmak bebek emzirmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında çok kolay doğum yapmak muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlenmeden doğum yapmak hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir