AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum yapmak sancı çekmek

Kahve falında doğum yapmak sancı çekmek

Kahve falında doğum yapmak sancı çekmek bol bol hayır duası alınacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında doğum yapmak sancı çekmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda suçluluk hissedebilirsiniz.

Kahve falında doğum yapmak sancı çekmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğum sancı çekmek huzurlu günlerin biteceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında doğum sancısı çekmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, garanti olacak makama oturacağına delalet eder.

Kahve falında sancılı doğum yapmak donanımlı kılacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sancısız doğum yapmak herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kısmetin kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sancı çekmeden doğum yapmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sancısız doğum yaptığını görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında doğum sancısı çektiğini görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir