AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum sancı çekmek

Kahve falında doğum sancı çekmek

Kahve falında doğum sancı çekmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında doğum sancı çekmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle tanışmanız olasıdır.

Kahve falında doğum yapmak sancı çekmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğum sancısı çekmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında doğum sancı çekmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin doğum sancısı çektiğini görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sancılı doğum yapmak art niyetli kimselere rastlayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının doğum sancısı çektiğini görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet eder.

Kahve falında sancı çekmeden doğum yapmak sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında doğum sancısı tutmak rahat bir hayat sürüleceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir