AnaSayfa / Genel / Kahve falında sancısız doğum yaptığını görmek

Kahve falında sancısız doğum yaptığını görmek

Kahve falında sancısız doğum yaptığını görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, kazancının tükenmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına işarettir.

Kahve falında sancısız doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında birinin doğum sancısı çektiğini görmek bahtın açık olmasına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında doğum sancısı tutmak çalışkan bir kişi olunacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini doğum sancısı çekerken görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğum sancısı görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğum yapmak sancı çekmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sancılı doğum yapmak bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında doğum sancısı çeken birini görmek sohbetinin bozulacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında doğum sancı çekmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir