AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum sancısı çektiğini görmek

Kahve falında doğum sancısı çektiğini görmek

Kahve falında doğum sancısı çektiğini görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğum sancısı çektiğini gördüyseniz:

  • Biraz bilgiç veya çok bilmiş oldunuz.

Kahve falında birinin doğum sancısı çektiğini görmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında doğum sancısı çektiğini görmek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında doğum sancısı çeken birini görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başkasının doğum sancısı çektiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Kahve falında sancı çektiğini görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında hamile olduğunu sancı çektiğini görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, kötülüklerden uzak kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğum sancısı tutmak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğum sancısı çekmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir