AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum yapan kadın görmek

Kahve falında doğum yapan kadın görmek

Kahve falında doğum yapan kadın görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sorunların tarihe karışacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kendisini çok yıpratacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum yapan kadın gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız nasıl hissettiğinizi göstermelisiniz.

Kahve falında kadın doğum görmek elindekileri de kaptıracağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının doğum yaptığını görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, o işi canlandıracağına delalettir.

Kahve falında başka bir kadını doğum yaparken görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın doğum doktorunu görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalettir.

Kahve falında hamile kadını doğum yaparken görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalettir.

Kahve falında kadın doğum doktoruna muayene olmak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın doğum doktoru görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğum yapmış kadın görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir