AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın doğum görmek

Kahve falında kadın doğum görmek

Kahve falında kadın doğum görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında kadın doğum gördüyseniz:

  • Olan bitene yeni bir bakış açısıyla yaklaşmalısınız.

Kahve falında hamile kadını doğum yaparken görmek adaletin geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında kadın doğum doktoru görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğum yapan kadının öldüğünü görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında doğum yaparken ölen kadın görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında kadının doğum yapmasını görmek geleceğine bakacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum yapmış kadınlar görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında kadın doğum görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, sorunların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının doğum yaptığını görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, hayırlı haberler duyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir