AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının doğum yaptığını görmek

Kahve falında bir kadının doğum yaptığını görmek

Kahve falında bir kadının doğum yaptığını görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadının doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Kahve falında kadın doğum doktor görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın doğumcuya gitmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının doğum yapmasını görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın doğuma gitmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğum yapan kadın görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadının doğum yaptığını görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğum eden kadın görmek sevinçli bir hayat süreceğine, dinç kalacağına yorulur.

Kahve falında başka bir kadının doğum yaptığını görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, tatsızlıkların yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir