AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum yapan at görmek

Kahve falında doğum yapan at görmek

Kahve falında doğum yapan at görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğum yapan at gördüyseniz:

  • Harekete geçmekte geç kaldığınız işler için hemen davranmazsanız pişman olabilirsiniz.

Kahve falında atın doğumunu görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında doğum yapan at görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına delalet eder.

Kahve falında atın doğum yaptığını görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at doğumu görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atın doğum yapmasını görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, kendisini işine veremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadının doğum yaptığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kadın doğumcuya gitmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sancı çekmeden doğum yapmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir