AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın doğum yaptığını görmek

Kahve falında atın doğum yaptığını görmek

Kahve falında atın doğum yaptığını görmek çok kötü günler geçirileceğine, attığı adımların boşa gideceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, çok mutlu olunacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına işaret eder.

Kahve falında atın doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Değilse, bazı şeylerin hazır hale gelmesi için beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında doğum yapan at görmek gelişiminin hız kazanacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atın doğumunu görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atın doğum yaptığını görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at doğumu görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine işaret eder.

Kahve falında atın doğum yapmasını görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine inanılır.

Kahve falında filin doğum yaptığını görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına delalet eder.

Kahve falında sezaryen doğum yapmak toparlanacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendinin doğum yapmak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir