AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğmamış bebeğe isim koymak

Kahve falında doğmamış bebeğe isim koymak

Kahve falında doğmamış bebeğe isim koymak riske atılacağına, dolandırılacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında doğmamış bebeğe isim koymak gördüyseniz:

  • Karşıcins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında doğmamış bebeğe isim koymak büyük üzüntüler olacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında doğmamış çocuğa isim koymak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında doğmamış bebeğinin öldüğünü görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğmamış kendi bebeğini görmek hayırlı bir döneme girileceğine, talihinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğmamış ikiz bebek görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında doğmamış bebek görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek bebek doğması görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında doğmamış bebeği ölmüş görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir