AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizine yatmak

Kahve falında dizine yatmak

Kahve falında dizine yatmak hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kısmetinin açık olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dizine yatmak gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Kahve falında annenin dizine yatmak sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dizine yatmak kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin dizinde yatmak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızın dizine yatmak iç dünyasında rahata kavuşacağına, zenginlik içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin dizine yatmak sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin dizine yatmak bol muhabbette olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine inanılır.

Kahve falında eşinin dizine yatmak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin dizinde yatmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, iş hayatında saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir