AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini kırmak

Kahve falında dişlerini kırmak

Kahve falında dişlerini kırmak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, işlerinin toparlanacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerini kırmak gördüyseniz:

  • Evrenin planları var.

Kahve falında diş fırçası kırmak dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişleri kırmak sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin dişlerini kırmak insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına işaret eder.

Kahve falında dişleri sıkarak kırmak ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına delalettir.

Kahve falında diş kırmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında diş fırçasını kırmak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerini kırmak duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine delalet eder.

Kahve falında dişlerini sıkarak kırmak başına uğursuzluklar geleceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir