AnaSayfa / Genel / Kahve falında ön dişleri çıkarmak

Kahve falında ön dişleri çıkarmak

Kahve falında ön dişleri çıkarmak çok güzel bir projenin geçirileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ön dişleri çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmaktan kaçınmamanız ya da katılımcı olmanız toplum içindeki statünüzü bir basamak yukarı taşımakta etkili olabilir.

Kahve falında ön dişleri çıkarmak ardından birçok konuda yardımcı olacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalettir.

Kahve falında ön diş çıkarmak borcunun da hafifleyeceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında ön dişi çıkarmak onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, çirkin bir iş yapmaya işarettir.

Kahve falında ön dişlerinin olmadığını görmek hatalarından erken döneceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında ön diş düşmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına alamet eder.

Kahve falında ön dişlerinin çürüdüğünü görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında ön diş kırılması görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işaret eder.

Kahve falında ön dişlerin olmadığını görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir