AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerin temizlendiğini görmek

Kahve falında dişlerin temizlendiğini görmek

Kahve falında dişlerin temizlendiğini görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, maceralara atılacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerin temizlendiğini gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen kişiler olabilir ya da söz vermeniz durumunda daha da fazla şey yüklenebilirsiniz.

Kahve falında doktora diş temizletmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında diş temizletmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine işarettir.

Kahve falında çürük diş temizletmek aralarında bir konuşma geçeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerin temizlendiğini görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında temiz diş görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında dişleri temizletmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerin temiz olduğunu görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında temizlenmiş diş görmek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir