AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerin sararmasını görmek

Kahve falında dişlerin sararmasını görmek

Kahve falında dişlerin sararmasını görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerin sararmasını gördüyseniz:

  • Daha önceden yaptığınız yatırım ya da çalışmalarınızın karşılığını almak üzeresiniz.

Kahve falında diş sararmış görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerin sararmasını görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kısmetlerinin de kapanacağına delalettir.

Kahve falında diş sararması görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin dişlerini sararmış görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerini sararmış görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında sararmış gelinlik görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sara nöbeti geçirdiğini görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine işaret eder.

Kahve falında sararmış tırnak görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir