AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çürük diş görmek

Kahve falında başkasının çürük diş görmek

Kahve falında başkasının çürük diş görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının çürük diş gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimse ya da kimselerle birlikte uzakça bir yere gitmeniz ya da bir eğlence yerinde bulunmanız olasıdır.

Kahve falında çürük takma diş görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına rivayet eder.

Kahve falında çürük diş çektirdiğini görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük dişten kurtulmak bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, rahat bir hayat sağlayacağına delalettir.

Kahve falında başkasında çürük diş görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına inanılır.

Kahve falında dişleri çürük bebek görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diş çürüğünü temizlemek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çürük diş çıkarmak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında çürük diş düştüğünü görmek iftiraya maruz kalınacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir