AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri telli görmek

Kahve falında dişleri telli görmek

Kahve falında dişleri telli görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, kafasının boşalacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına işaret eder.

Kahve falında dişleri telli gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yapmak istediklerinizin dışında şeyler söyleyerek sizi yönlendirmeye çalışabilir.

Kahve falında dişe teli takmak işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında diş tellerinin çıktığını görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişe tel taktırmak hastalıkların haneden uzak olacağına, karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında dişlerinde tel görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlere tel takıldığını görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında dişlere tel taktırmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında dişe tel takıldığını görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, çok büyük kazançlar getireceğine işaret eder.

Kahve falında telli diş görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir