AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri parlatmak

Kahve falında dişleri parlatmak

Kahve falında dişleri parlatmak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişleri parlatmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanız öz güveninizi arttırabilir.

Kahve falında dişlerini yamuk görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, mesleğine dört elle sarılacağına alamet eder.

Kahve falında diş arasında ip görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına delalettir.

Kahve falında dişlerinin düzeldiğini görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında doktora diş temizletmek hastalıkların son bulacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerin çiktiğini görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında dişe dolgu yapıldığını görmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında dişe teli takmak kazançlı işlere yatırım yapacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerinin sıkıştığını görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir