AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi eline gelmek

Kahve falında dişi eline gelmek

Kahve falında dişi eline gelmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişi eline gelmek gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamayın.

Kahve falında dişinin eline geldiğini görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına delalet eder.

Kahve falında dişi eline gelmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında dişinden kan geldiğini görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalettir.

Kahve falında saçının eline geldiğini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalet eder.

Kahve falında dişleri eline gelmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Kahve falında saçı eline gelmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerinin eline geldiğini görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir