AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının eline geldiğini görmek

Kahve falında saçlarının eline geldiğini görmek

Kahve falında saçlarının eline geldiğini görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi imkânlarının artacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işarettir.

Kahve falında saçlarının eline geldiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde aranır olmanıza rağmen yabancılaşma eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında saçının eline geldiğini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, aileyle iş yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçları eline gelmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçı eline gelmek büyük sorunlar yaşanacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında saçlarının eline geldiğini görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına inanılır.

Kahve falında dişlerinin eline geldiğini görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında dişi eline gelmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, talihinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişinin eline geldiğini görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir