AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinin eline geldiğini görmek

Kahve falında dişinin eline geldiğini görmek

Kahve falında dişinin eline geldiğini görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, bekarlar için evlenmeye, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişinin eline geldiğini gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fikirlerinizi göstermenizi sağlayabilir.

Kahve falında dişinin eline geldiğini görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişi eline gelmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine delalettir.

Kahve falında dişinden kan geldiğini görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının eline geldiğini görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, aydınlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında saçı eline gelmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine tabir olunur.

Kahve falında dişleri eline gelmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları eline gelmek saygın ve ünlü biri olacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında dişlerinin eline geldiğini görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir