AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini çektiğini görmek

Kahve falında dişlerini çektiğini görmek

Kahve falında dişlerini çektiğini görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, insanlara öncülük edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerini çektiğini gördüyseniz:

  • Yakın bir zamanda çok önemli bir görüşme yapmanız olasıdır.

Kahve falında diş ağrısı çeken birini görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına alamet eder.

Kahve falında sağlam diş çektirmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet eder.

Kahve falında ön diş çektirmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının diş çektirdiğini görmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, yeni bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının diş ağrısı çektiğini görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş çektirmeye gitmek insanlara küsüleceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük diş çektiğini görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına inanılır.

Kahve falında dişlerini çektirmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, aydınlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir