AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişler dökülmek

Kahve falında dişler dökülmek

Kahve falında dişler dökülmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine işarettir.

Kahve falında dişler dökülmek gördüyseniz:

  • Sizin için en iyi sonuçları verecek şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında azı diş düştüğünü görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde kırık diş görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına delalettir.

Kahve falında dişlerinin sarardığını görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında azı dişleri dökülmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin alt dişlerinin çıktığını görmek her zaman haklının yanında olacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek sıkıntılarının artacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun dişlerinin döküldüğünü görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızda çürük diş görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir