AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinin yapıldığını görmek

Kahve falında dişinin yapıldığını görmek

Kahve falında dişinin yapıldığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, huzurunun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişinin yapıldığını gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokarsınız.

Kahve falında dişine iğne yapıldığını görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında dişine dolgu yapıldığını görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişinin yapıldığını görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında mimari yapı görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında hamur işi yapıldığını görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Kahve falında tarihi yapı görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında peynir yapıldığını görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev yapıldığını görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, önünün açık olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir