AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev yapıldığını görmek

Kahve falında ev yapıldığını görmek

Kahve falında ev yapıldığını görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, zorlukların biteceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında ev yapıldığını gördüyseniz:

  • İfade eksikliği görülebilir.

Kahve falında evde temizlik yapıldığını görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında yeni badana yapılmış ev görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında tahtadan yapılmış ev görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev yapıldığını görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan yapılmış ev görmek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçim derdine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tadilat yapılan ev görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında yapılmamış ev görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yapılmış ev görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir