AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının eline geldiğini görmek

Kahve falında saçının eline geldiğini görmek

Kahve falında saçının eline geldiğini görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, maneviyata yöneleceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçının eline geldiğini gördüyseniz:

  • Kırıcı konuşmalara açıksınız.

Kahve falında saçı eline gelmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçının eline geldiğini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları eline gelmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarının eline geldiğini görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında dişi eline gelmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri eline gelmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına inanılır.

Kahve falında dişlerinin eline geldiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir