AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini aldırmak

Kahve falında dişini aldırmak

Kahve falında dişini aldırmak becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sıkıntıların sona ereceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, şansının ve bahtının döneceğine, bir sınavdan geçileceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişini aldırmak gördüyseniz:

  • Uzak yerlerden olumlu haberler alabilirsiniz.

Kahve falında dişini aldırmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek aldırmak istemek mal ve para sahibi olacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında kıl aldırmak yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzündeki kılları aldırmak karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, sorunların kalmayacağına delalettir.

Kahve falında iple kaş aldırmak maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında yüzük aldırmak etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında yüzündeki tüyleri aldırmak sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yüzden kıl aldırmak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir