AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişilik organı görmek

Kahve falında dişilik organı görmek

Kahve falında dişilik organı görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, patron olunacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına delalet eder.

Kahve falında dişilik organı gördüyseniz:

  • Eğilimlerinizi, planlarınızı, hedeflerinizi veya asıl niyetlerinizi paylaşırsanız uzun zamanlı bir hayalinizi gerçekleştirme fırsatı elde edebilirsiniz.

Kahve falında dişilik organı görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın organına dokunmak çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında kadının organını görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü erkek organı görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında eşinin erkeklik organı görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, çözümlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında iç organlarının dışarı çıktığını görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, darlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında kadın organı ellemek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan organları görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir