AnaSayfa / Genel / Kahve falında acıbadem yemek

Kahve falında acıbadem yemek

Kahve falında acıbadem yemek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, günahların da affolacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına işarettir.

Kahve falında acıbadem yemek gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz olan kişiler istediğiniz konulara odaklanmakta zorluk çekebilirler.

Kahve falında acıbadem yemek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine yorulur.

Kahve falında acıbadem görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, kariyerinin yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında acıbadem tatlısı görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağının acıdığını görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine yorulur.

Kahve falında düşmanına acımak kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında acıdan kıvranmak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına acımak elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında burnunun acıdığını görmek üzüntülerini bölüşeceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir