AnaSayfa / Genel / Kahve falında acıbadem görmek

Kahve falında acıbadem görmek

Kahve falında acıbadem görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında acıbadem gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket edebilir veya temeli olmayan varsayımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında içinin acıdığını görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına acımak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında acıbadem yemek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinin acıdığını görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına işarettir.

Kahve falında acıdan ağlamak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sahip olacağı malın faazlalığına işarettir.

Kahve falında hayvanlara acımak her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağı acımak ona kol kanat gereceğine, siparişlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunun acıdığını görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir