Kahve falında acıdan kıvranmak

Kahve falında acıdan kıvranmak haneye dertlerin gireceğine , borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında acıdan kıvranmak gördüyseniz:

  • Maddi konular lehinize ilerleme gösterebilir.

Kahve falında acıdan kıvranmak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında acıbadem yemek hiçbir eksiğinin olmayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acıdan ağlamak erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine acımak falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, kendi işinin patronu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içinin acıdığını görmek bereket ve zenginlik olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvana acımak sorunların birdenbire daha da artacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında acıbadem kurabiyesi görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, ticaret ehli olacağına yorulur.

Kahve falında burnunun acıdığını görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir