AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi dana görmek

Kahve falında dişi dana görmek

Kahve falında dişi dana görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişi dana gördüyseniz:

  • Size gerçek olamayacak kadar güzel sunumlarla gelen kişilerin nelerden bahsettiğini iyice detaylandırmanız gerekiyor.

Kahve falında dişi dana görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında dana dili yemek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına inanılır.

Kahve falında kırmızı dana görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında dana dili görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğan dana görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında azgın dana görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, verilen kararların geri çekileceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş dana eti yemek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında siyah beyaz dana görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir