AnaSayfa / Genel / Kahve falında azgın dana görmek

Kahve falında azgın dana görmek

Kahve falında azgın dana görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, iç sıkıntısına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında azgın dana gördüyseniz:

  • Özgür alan yaratmak için değişikliklere ihtiyacınız var.

Kahve falında azgın dana görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında azgın hayvan görmek mutluluğa ve neşeye, bazı iş birlikleri yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında azgın nehir görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına alamet eder.

Kahve falında azgın boğa görmek dileklerinin yerine geleceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında azgın su görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında azgın deniz görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kazancında artış olacağına yorulur.

Kahve falında azgın suda yüzmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına delalettir.

Kahve falında azgın inek görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir