AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş dolgusu yaptırdığını görmek

Kahve falında diş dolgusu yaptırdığını görmek

Kahve falında diş dolgusu yaptırdığını görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, kazancın günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında diş dolgusu yaptırdığını gördüyseniz:

  • Sadece kendi fikirlerini, isteklerini veya koşullarını anons etmekle meşguller.

Kahve falında diş dolgusunu düşürmek hasadının tarlasında kalacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişlere dolgu yaptırmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında diş dolgusunun düştüğünü görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş dolgularının düştüğünü görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına inanılır.

Kahve falında dişe dolgu yapıldığını görmek karamsar olacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük dişe dolgu yaptırmak toplumda iyi bir yer edineceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına yorulur.

Kahve falında diş dolgusunun kırıldığını görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çok büyük borçlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında dişe dolgu yaptırdığını görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir