AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışarıda duş almak

Kahve falında dışarıda duş almak

Kahve falında dışarıda duş almak elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, inancından sapacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, çekilen hasretin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dışarıda duş almak gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dışarıda duş almak günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, eğlenceli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette duş almak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, çevre değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında duş aldığını görmek atılan adımların zarar vereceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duş yapan kadın görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini duş alırken görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkekle duş almak onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında duştan çıkan birini görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında duş başlığı görmek kudret sahibi olacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir