AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş taşı temizletmek

Kahve falında diş taşı temizletmek

Kahve falında diş taşı temizletmek dertlerin günden güne daha da artacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında diş taşı temizletmek gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk var.

Kahve falında diş taşı temizletmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına inanılır.

Kahve falında diş temizletmek ona göre davranacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında çürük diş temizletmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında doktora diş temizletmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında dişlerin temiz olduğunu görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz temiz diş görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerin temizlendiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri temizletmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir