AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri temizlemek

Kahve falında dişleri temizlemek

Kahve falında dişleri temizlemek gün yüzü görmeyeceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında dişleri temizlemek gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden en iyi sonucu elde edebilirsiniz.

Kahve falında misvakla diş temizlemek sağlık sorunlarının artacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında diş taşlarını temizlemek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerini temizlediğini görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine işarettir.

Kahve falında diş ipiyle diş temizlemek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının dişlerini temizlemek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çürük diş temizlemek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş taşı temizlemek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerini temizlemek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, uzun ve hayırlı bir ömre inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir