AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş şişmesini görmek

Kahve falında diş şişmesini görmek

Kahve falında diş şişmesini görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, arkadaştan görülecek faydaya, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş şişmesini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki fikir değişikliğinizi onaylamayabilirler.

Kahve falında diş eti şişmesi görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında diş şiştiğini görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş şişmesini görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş etlerinin şiştiğini görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş etinin şiştiğini görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine işaret eder.

Kahve falında diş etinin şişmesini görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş şişmesi görmek belalardan korunacağına, güvenini sarsacağına delalet eder.

Kahve falında şiş diş görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir