AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş etlerinin şiştiğini görmek

Kahve falında diş etlerinin şiştiğini görmek

Kahve falında diş etlerinin şiştiğini görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, deşarj olacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş etlerinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Aralarından daha az sıkıcı olanları elemekle kalmayıp en eğlenceli ya da ilgi çekici olanlarını bulmalısınız.

Kahve falında diş etlerinin şiştiğini görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında diş etinin şiştiğini görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş etinin şişmesini görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında diş eti şişmesi görmek fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, hayatının da zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında şiş diş görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına delalettir.

Kahve falında diş şiştiğini görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sağlıklı ve zinde olacağına yorulur.

Kahve falında diş şişmesini görmek alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişmiş diş görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir