AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiş diş görmek

Kahve falında şiş diş görmek

Kahve falında şiş diş görmek yerinde saymayacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında şiş diş gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan kurtulabilirsiniz.

Kahve falında diş şişmesi görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş eti şişmesi görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında diş etinin şişmesini görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında diş etinin şiştiğini görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişmiş diş görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş şiştiğini görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş etlerinin şiştiğini görmek konferans ve seminerlere katılacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş şişmesini görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir