AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş etinin şiştiğini görmek

Kahve falında diş etinin şiştiğini görmek

Kahve falında diş etinin şiştiğini görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, önünün açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş etinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Sözlerinizi veya görevlerinizi yerine getirmeye odaklanabilirsiniz.

Kahve falında diş etinin şiştiğini görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, zararlarını telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında diş eti şişmesi görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında diş etlerinin şiştiğini görmek adını işiyle duyuracağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında diş etinin şişmesini görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şiş diş görmek hedefine çok kolay ulaşacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş şişmesi görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında şişmiş diş görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş şiştiğini görmek kazancının günden güne azalacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir