AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerin kırıldığını görmek

Kahve falında dişlerin kırıldığını görmek

Kahve falında dişlerin kırıldığını görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerin kırıldığını gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlara, kişilere dikkat etmek gerekebilir.

Kahve falında kırılmış çürük diş görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında azı diş kırılması görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ön diş kırıldığını görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerin kırılması görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, saygınlık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dişlerin kırılmasını görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş kırılmış görmek gönlündeki gibi sevileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında diş dolgusunun kırıldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine işarettir.

Kahve falında çürük diş kırılması görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir