AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş kırık görmek

Kahve falında diş kırık görmek

Kahve falında diş kırık görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında diş kırık gördüyseniz:

  • Ödün vermek zorunda hissetmeniz gerekmiyor.

Kahve falında beyaz kırık diş görmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında elinde kırık diş görmek işlerinin ağırlaşacağına, parasız kalacağına delalet eder.

Kahve falında kırık diş çekmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında dişleri kırık görmek hem de zengin biri olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri kırık tarak görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık diş fırçası görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çürük kırık diş görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerini kırık görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir