Kahve falında diş doldurmak

Kahve falında diş doldurmak üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine tabir olunur.

Kahve falında diş doldurmak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almayı isteseniz de, çok fazla şey üstlenmeniz hiçbirşeyin hallolmaması anlamına gelebilir.

Kahve falında diş doldurtmak yorgun ve hasta hissedeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş doldurmak falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, moral bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan sudan su doldurmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında havuza su doldurmak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaba su doldurmak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencereye su doldurmak fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına inanılır.

Kahve falında çuvala kum doldurmak düşünmeden hareket edeceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında su doldurmak neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, içsel güvensizliklerinize işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir