AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş doktorunu görmek

Kahve falında diş doktorunu görmek

Kahve falında diş doktorunu görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında diş doktorunu gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da önemli noktalarda bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında diş doktoruna muayene olmak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında diş doktoruna diş çektirmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında diş doktoruna gittiğini görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş doktoru olduğunu görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında diş doktor görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına inanılır.

Kahve falında diş doktoru görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında diş doktorunu görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş doktoru olmak kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir